Monday, February 23, 2009

Elämysseikkailu on ilmestynyt!





http://www.elamysseikkailu.fi/Tilaa_kirja.html

Elämysseikkailu on ilmestynyt!

Mieti, miltä tuntuu hypätä laskuvarjolla lumihuippuisten vuorten solaan? Entä miltä tuntuu viettää kuukausi Thaimaan viidakkoyhteisössä? Hyppää matkalle maailman ääriin kokien huimia elämyksiä omalla kotisohvallasi!

Toukokuussa 2006 Kari Sotamaa ja Riikka Ojanperä pakkasivat elämänsä kahteen rinkkaan toteuttaakseen unelmansa: 7,5 kuukauden maailmanympärimatkan yhdeksään eri maahan. Elämysseikkailu-kirja vie Sinut tälle matkalle jäätikkövaeltamaan, sukeltamaan meren syvyyksiin, seikkailemaan luoliin, kiipeilemään kallioille ja purjehtimaan paratiisisaarille. Nauti kuohuvasta koskenlaskusta, vaarallisista villieläinten kohtaamisista, huimista benjihypyistä, naura epäonnistuneille surffausyrityksille ja hyppää karavaanimatkalle Australian halki!

Elämysseikkailun upea kuvitus sytyttää maailman kauneimmat maisemat henkiin tarjoten visuaalisen lukuelämyksen. Kirjan liitteiksi on koottu kattava vinkkilista, budjettilaskelma, pakkauslista ja paljon käytännöllisiä reissuvinkkejä. Tammikuussa 2007 Kari ja Riikka palasivat tuttuun Suomeen, mutta matka muutti täydellisesti heidän elämänsä. Tällä matkalla he ovat edelleen eikä tältä matkalta ei ole paluuta...Tartu kirjaan ja nauti matkasta! Bon voyage!

http://www.elamysseikkailu.fi/Tilaa_kirja.html

http://www.karisotamaa.com

No comments:

Post a Comment